Balon Sakız
Z Bıçaklı MİKSER: Z tipi karıştırıcılar ile sert sakız kütleleri ısıtma ceketli hazne içinde karıştırılır.
Exruder: İkiz dönen vida sistemi ile yüksek vizkozlu sakız hamurunu levha formunda oluşturmak için kullanılır.
Soğutma tüneli: Küresel formdaki ürünlerin serbest hareketle soğutulması sağlanır.
Neden Biz ?
Gıda Makinaları imalatında Yumuşak Şeker(Jelly), Sert Şeker(Toffy), Licorice, Sakız ve diğer gıda makinaları imalat sektöründe tecrübeli ve mühendis kadrosu ile teknolojiyi yakından takip ederek; üstün teknoloji gıda üretim makinaları çözümlerinin yanı sıra müşterilerimiz ile sürekli temas halinde kalarak ihtiyaca yönelik özel projeler sunmakta ve hizmet vermekteyiz.
No Comments
Sorry, the comment form is closed at this time.