Sarımlı Sakız

Sarımlı Sakız (Metre Sakız)

Z Bıçaklı MİKSER : Z tipi karıştırıcılar ile sert sakız kütleleri ısıtma ceketli hazne içinde karıştırılır.
Exruder : İkiz dönen vida sistemi ile yüksek vizkozlu sakız hamurunu levha formunda oluşturmak için kullanılır.
Yuvarlama ve Dilimleme: Draje ve stick sakızda istenilen formun verilebilmesi için gerekli istasyonlardan oluşmaktadır.
Boy kesme: Dilimlenmiş sakızların uzunluklarının belirlenen ebatta kesilme işlemidir.
Sarım sistemi: Dilimlenmiş belirli uzunlıkta kesilmiş ürünlerin spiral şekilde sarılmasını sağlyan mekanizmadır.
Etiketleme: Sarımlı sakızların konulduğu plastik kutuların yüzeyine marka ve bilgilendirme amaçlı etiketleri yapıştıran makinadır.
Body sleeve: Plastik kutuların çevresine koruma folyosunun buhar verilerek yapıştırılmsını sağlayan makinadır.

Neden Biz ?

Gıda Makinaları imalatında Yumuşak Şeker(Jelly), Sert Şeker(Toffy), Licorice, Sakız ve diğer gıda makinaları imalat sektöründe tecrübeli ve mühendis kadrosu ile teknolojiyi yakından takip ederek; üstün teknoloji gıda üretim makinaları çözümlerinin yanı sıra müşterilerimiz ile sürekli temas halinde kalarak ihtiyaca yönelik özel projeler sunmakta ve hizmet vermekteyiz.

Resim ve Videolar