Licorice Üretim Hattı
5 Katlı Tünel
Licorice üretiminde ürünün sıcaklığı ve nemi çok önemlidir.Ürün bekletilmeden direkt paketlendiği için gerekli koşulların sağlanması gerekmektedir.
Gerekli koşullar sağlanmadığı takdirde ürünün son kullanma tarihi ve yapısal formunda istenmeyen sonuçlar doğurabilir
Bu tünel birinci tünel olarak kullanılır.Ürün şeker kaplanmadan önce istenilen nem ve sıcaklığa ulaşması için bu tünel kullanılır
KUTZER yapılan tünellerin izolasyonuna çok önem vermektedir.
Ürüne müdahale edebilmek için 8 adet camlı müdahale kapısı bulunmaktadır
Santral ve nem alma yer kaplamaması adına tünellerin üzerin montajlanır
1 katlı tüneldir ve 840 mm genişliğinde ürün yapışmayan konveyörü vardır.
Tünelin içi kolay yıkanabilir ve su kolay tahliye edilir.
Hem 1.kat hem de 5.kata ürünün girebilmesi için ayrı ayrı girişler mevcuttur.
Gerekli koşullar sağlanmadığı takdirde ürünün son kullanma tarihi ve yapısal formunda istenmeyen sonuçlar doğurabilir
Bu tünel birinci tünel olarak kullanılır.Ürün şeker kaplanmadan önce istenilen nem ve sıcaklığa ulaşması için bu tünel kullanılır
KUTZER yapılan tünellerin izolasyonuna çok önem vermektedir.
Ürüne müdahale edebilmek için 8 adet camlı müdahale kapısı bulunmaktadır
Santral ve nem alma yer kaplamaması adına tünellerin üzerin montajlanır
1 katlı tüneldir ve 840 mm genişliğinde ürün yapışmayan konveyörü vardır.
Tünelin içi kolay yıkanabilir ve su kolay tahliye edilir.
Hem 1.kat hem de 5.kata ürünün girebilmesi için ayrı ayrı girişler mevcuttur.